LEZING VAN DE MAAND

Hoe meer ruimte je maakt voor waarheid, hoe meer je de innerlijke schoonheid, de innerlijke wereld van de werkelijkheid zult leren kennen.

Padwerk leert ons in de spiegel van het aardse leven te kijken, om te ontdekken hoe we onze eigen werkelijkheid scheppen

Vanuit een holistische visie op de mens maken we in het Padwerk de verbinding tussen spiritualiteit en psychologie. Het is een transpersoonlijke weg waarin we leren onszelf in oprechtheid gewaar te worden en onze destructieve aspecten te ontmaskeren. Door het doorleven van oude pijn en het onder ogen zien van onze onvolmaaktheden, bevrijden we onszelf van blokkades, angsten en illusies. Zo inspireert Padwerk tot het ontkrachten van dualistisch denken, zodat we onze werkelijke essentie kunnen herontdekken: een essentie van liefde en waarheid.

De lezingen zijn het hart van het Padwerk. Ze verlenen ons praktische spirituele wijsheid die ons stap voor stap helpt bewust te worden van ons werkelijke gevoels- en ervaringsleven.

De lezingen zijn het hart van het Padwerk. Ze verlenen ons praktische spirituele wijsheid die ons stap voor stap helpt bewust te worden van ons werkelijke gevoels- en ervaringsleven. In de lezingen vind je een veelzijdig geheel aan onderwerpen, thematieken en concepten die je begeleiden in het ontdekken van je ware zelf.

School voor Padwerk

De Padwerk Helperschapsopleiding

Spirituele ontwikkeling en intrinsiek leiderschap

De Padwerk Helperschapsopleiding is een vijfjarige, modulaire opleiding op hbo-niveau. Het is een intensief traject waarin je vaardigheden en technieken leert voor zowel persoonlijke groei als helperschap. De Padwerk lezingen vormen de basis voor dit proces. In de opleiding werken we op fysiek, mentaal en energetisch vlak en staat jouw spirituele ontwikkeling centraal.

Rond de lezingen is een gemeenschap ontstaan van mensen die individueel en samen met de lezingen werken. Vanuit deze gemeenschap beheren we de lezingen, leiden we Padwerkhelpers op en organiseren we Paddagen en andere bijeenkomsten.

Padwerk Gemeenschap