School voor Padwerk

Dromen

 

als ingang naar het innerlijk zelf

 

 

15 juni 2019

 

zaterdag 10.00 - 22.00 uur


"Al naar gelang je verdiensten in deze aardse sfeer, ontvang je

- terwijl je lichaam slaapt en je geest vrij is –

instructies, leiding en raad in de geestenwereld."

lezing 30 30 Eigenzinnigheid, trots en angst

 

 

Iedereen droomt. Voor de een zijn het losse flarden, breinfrutsels. Voor de ander zijn het waardevolle boodschappen voor hun dagelijkse en innerlijke leven. De gids legt uit dat tijdens de slaap het gevoelslichaam het fysieke lichaam verlaat en dat als iemand niet droomt dat nadelig is voor de gezondheid.

 Dromen worden emotioneel aangestuurd. Daar ligt de sleutel tot het begrijpen van je dromen. De gids legt ook uit hoe droomsymbolen altijd emotioneel zijn en als zodanig begrepen moeten worden. Maar juist daarom lijkt het vaak geheimtaal. Tegelijk is dit een van de belangrijke manieren waarop ons innerlijk zelf met onze dagelijkse persoonlijkheid communiceert, ons laat zien wat we aan het doen zijn, waar we tegen aan lopen, hoe onze problemen in elkaar zitten en hoe die op te lossen.

 

De kern van deze module is het leren werken met je eigen dromen. Dit is een groot onderwerp met allerlei facetten. Zo is er, wanneer je dit kan, heel veel mogelijk met dromen, niet alleen in het begrijpen ervan maar ook om ze in te zetten voor specifieke doeleinden. Op deze dag zullen we werken met het herinneren van je dromen, hoe dat mogelijk te vergroten, de interpretatie van je eigen dromen, en hoe je dromen kunt gebruiken als toegevoegde waarde in je leven.

 


Plaats Haarlem

Leraar Ria van Dijke


informatie en inschrijving scholing(at)padwerk.nl

Programma en modules