Scholing in Padwerk

Karakterstructuren en Padwerk 1

10 en 11 maart 2018

 

"Het fysieke is een uitdrukking van de zielsstromingen

en deze uitdrukking kan in alle mogelijke variaties voorkomen."

Lezing 216 Incarnatie en levenstaak

 

Een van de manieren om onszelf te leren kennen is door met verschillende brillen op naar onszelf te kijken. De Padwerklezingen bevatten vele brillen, steeds weer een andere ingang waardoor we onszelf elke keer vanuit een nieuwe hoek bezien. Ons lichaam is een van die vele ingangen. In de Padwerklezingen wordt daarnaar verwezen. Een van de manieren om onszelf vanuit die hoek te benaderen is via de karakterstructuren. Door deze in onszelf, ons lichaam en de uitwerking ervan in ons leven te leren kennen, kunnen we weer veel meer over onszelf te weten komen en gebruiken om wijzer te worden, verder te komen en meer te kunnen liefhebben. Dit in combinatie met wat er in de verschillende padlezingen over gezegd wordt.

 

Omdat kennis van karakterstructuren ook heel helpend is in de omgang en het werken met andere mensen, wordt de volgende module, Karakterstructuren 1 en 2, aangeboden in het kader van Padwerk Intensief en aan degenen die de Padwerk Helperschaps Opleiding willen volgen. Deze module bestaat uit twee delen, waarvan het eerste deel 10 en 11 maart en het tweede deel op 14 en 15 april wordt gegeven. In het eerste deel worden de vroege karakterstructuren behandeld en in het tweede deel de late karakterstructuren. Ze horen dus echt bij elkaar. Het is mogelijk om het eerste deel nu te volgen en het tweede eventueel later, als deze module nog een keer gegeven gaat worden. Maar het is niet mogelijk om het tweede deel nu te volgen als je het eerste deel niet gevolgd hebt.

 

Deze module is ook open voor bestaande helpers en afgestudeerden aan de Padwerk Helperschapsopleiding. Omdat zij de opleiding al hebben afgesloten, betalen zij een lager bedrag voor deelname aan deze module.

 

 

Zaterdag en zondag 10.00u – 18.00 uur

Plaats Haarlem

Leraren Ria van Dijke en Woudi de Ruiter

 

Informatie en inschrijving bij scholing(at)padwerk.nl