De Lezingen

De Gids

De lezingen die werden uitgesproken door Eva Pierrakos zijn afkomstig van een entiteit uit een andere werkelijkheid, die de Gids wordt genoemd. De Gids zelf wees er steeds op dat de manier waarop de communicatie tot stand kwam van minder belang was dan de uitwerking ervan en nodigde voortdurend uit tot zelfstandig onderzoek van waarheid en liefde.

De Gids heeft aangegeven dat dit pad onder de persoonlijke leiding van Jezus Christus staat, maar dat er nog andere geesten zijn die specifieke taken uitvoeren. De Gids was spreekbuis van een grotere groep entiteiten, die zich bezig hield met het selecteren van onderwerpen en het opstellen van de lezingen. Verder laat de Gids het belang zien van dienstbaarheid aan het volle Christusbewustzijn, dat bezig is zich te verspreiden en door het menselijk bewustzijn heen sijpelt waar dat maar mogelijk is.


Alles over Eva Pierrakos is te vinden in:

Honouring Eva

Dit boek bevat een uitgebreide, chronologische biografie van Eva Pierrakos, inclusief uittreksels uit haar boek The Path to the Real Self en delen uit het 'herinneringsboekje' dat uitkwam na haar overlijden in 1979. Het is aangevuld met interviews met mensen die haar hebben gekend. Het boek is uitgegeven door de Honouring Eva Foundation, verbonden aan het Nederlands Instituut voor Core Energetica. Het boekje is te bestellen en kost 20 euro.

Eva Pierakos
foto van Eva Pierakos