Lezing 128

Lezing 128: Barrières ontstaan uit denkbeeldige beperkingen

Citaten:
"De verandering ligt in het feit dat je het beste van jezelf geeft (op welk gebied van het leven dan ook) in plaats van de beste indruk te geven. Als je alles wat je in het verleden ontdekt hebt in dat licht beschouwt, kun je het grote verschil vaststellen tussen de beste indruk geven zodat het beste van je gedacht wordt en werkelijk je best doen om het resultaat te verkrijgen dat jij je wenst."
"Wanneer je de vrijheid ontdekt en merkt dat er geen ketenen, geen barrières en geen gevangenismuren zijn, dat je niet hulpeloos bent, dat je voortdurend je lot, je huidige leven, kunt beïnvloeden en vorm kunt geven, dan is je geluk onvoorstelbaar – het zonder vrees leven, het moeiteloze groeien, de schoonheid van ervaringen, de rijke verscheidenheid aan belevingen zonder afmatting en het geluk van gestage groei. Dat geluk is onbeschrijfelijk. Dat alles wacht jullie. Het is er, daar waar je nu bent."


Uitgesproken op 30 oktober 1964 door Eva Pierrakos

Oorspronkelijke Engelse titel: Limitations Created Through Illusory Alternatives.

Deze lezing is opgenomen in lezingbundel: 24

De lezingen mogen onder bepaalde voorwaarden worden gebruikt.

Wil je graag in een persoonlijk contact met iemand van Padwerk Nederland meer over Padwerk en de Padlezingen horen, neem dan contact op via secretariaat(at)padwerk.nl