Lezing 61

Lezing 61: Vragen en antwoorden

Trefwoorden:
Citaten:
"Genade wordt niet verleend aan enkele uitverkorenen, noch onthouden aan anderen. Genade is overal om je heen. Als je het wilt, kun je er deel aan hebben. Als je het niet wilt, als iets in je in duisternis wenst te blijven, dan is genade niet weggelegd voor je. Maar zij die het wel willen, worden er voortdurend door beïnvloed. Het is er voor iedereen. Genade komt uit de goddelijke wereld en jullie kunnen het allemaal ontvangen, als je weet hoe je je ervoor moet openstellen. "
"Als door je ontwikkeling je inzicht zich meer verdiept en je kracht en vermogen om lief te hebben zich echt ontvouwt - niet met geweld en dwang, maar in werkelijkheid - heeft dit een onvoorstelbaar effect op anderen en daarom op de wereld. Je verspreidt licht en waarheid door het onderzoeken van je eigen ziel. Je diepste zelf ontvouwt zich, bevrijdt zichzelf van al de lagen en maskers en zo ben je in staat het diepste zelf van anderen te beïnvloeden. Je dringt dwars door hun opgelegde lagen en maskers heen. "


Uitgesproken op 18 maart 1960 door Eva Pierrakos

Oorspronkelijke Engelse titel: Questions and Answers.


De lezingen mogen onder bepaalde voorwaarden worden gebruikt.

Wil je graag in een persoonlijk contact met iemand van Padwerk Nederland meer over Padwerk en de Padlezingen horen, neem dan contact op via secretariaat(at)padwerk.nl