Lezing 229

Lezing 229: De vrouw in de Nieuwe Tijd

Citaten:
"Het scheppingsproces dat jij in gang hebt gezet, zou je bewust dienen te ervaren, te beschouwen, te zien en te stimuleren door je dagelijkse visualisatie van dit proces, door je gebed voor het besef van dit proces zodat je er niet blind voor bent. Want hoe meer jij zijn werkelijkheid beseft, hoe meer jij jezelf gereedmaakt voor de gelukzaligheid en de vervulling en het licht die door dit proces voortgebracht worden, en hoe meer je anderen zult helpen om zichzelf op een soortgelijke manier voor te bereiden."
"Die lage opinie over jezelf is vals, ongeacht wat je lagere zelf van plan is. Je bent een goddelijke creatie, je bent een goddelijke manifestatie, en niet alleen op niveaus die nog verwerkelijkt moeten worden. Op dit moment ben je in je bewuste zelf de beste, de prachtigste, de sterkste, de nobelste. Bewijs jezelf dat respect en dan kun je het ook aan anderen geven."


Uitgesproken op 1 maart 1975 door Eva Pierrakos

Oorspronkelijke Engelse titel: Woman and Man in the New Age.

Deze lezing is opgenomen in Padwerk boek:Liefde nader bekeken

De lezingen mogen onder bepaalde voorwaarden worden gebruikt.

Wil je graag in een persoonlijk contact met iemand van Padwerk Nederland meer over Padwerk en de Padlezingen horen, neem dan contact op via secretariaat(at)padwerk.nl