Lezing 177

Lezing 177: Genieten is het levensritme volgen

Citaten:
"Lichamelijke gezondheid en welzijn worden geheel bepaald door en zijn volkomen afhankelijk van de mate van genot die een lichaam kan toelaten. Aangezien de genotstromen tevens de krachten zijn van leven, gezondheid, zelfvernieuwing en herstel, is een gezond en lang leven het directe gevolg van je vermogen tot genieten. En omgekeerd: waar je jezelf genot onthoudt - door schaamte, angst, misvattingen, negativiteit, onzuiverheid enz. - snijd jij je lichaam af van de bron van die universele stroom."
"Hoe groter je extase, je genot en je vreugde zijn, hoe meer je aan de wereld bijdraagt. Wanneer je tot dit innerlijk bewustzijn gekomen bent – niet in theorie maar door ervaring – zul je in jezelf de volgende voorwaarden scheppen; het zal je concrete en spirituele doel worden om volledig genot te ervaren. Je zult voortdurend vanuit dit doel handelen."


Uitgesproken op 7 november 1969 door Eva Pierrakos

Oorspronkelijke Engelse titel: Pleasure -- The Full Pulsation of Life.

Deze lezing is opgenomen in Padwerk boek:Voortgaan op je pad

De lezingen mogen onder bepaalde voorwaarden worden gebruikt.

Wil je graag in een persoonlijk contact met iemand van Padwerk Nederland meer over Padwerk en de Padlezingen horen, neem dan contact op via secretariaat(at)padwerk.nl