Lezing 195

Lezing 195: Identificatie met het spirituele zelf om negatieve intentie te overwinnen

Citaten:
"Je moet vroeg of laat het feit onder ogen durven zien en aanvaarden dat jouw leven het resultaat van jouw keuzes is. En keuze impliceert dat het mogelijk is om een andere houding aan te nemen. Met andere woorden, je ontdekt dan op een diep niveau dat je echt vrij bent."
"Neem vanavond tussen 21.00 en 21.15 uur deel aan de wereldwijde padwerk meditatie. Als jij je negatieve intentie op het spoor komt, kun je jezelf niet langer wijsmaken dat negativiteit je ‘overkomt’. Je moet vroeg of laat het feit accepteren dat jouw leven het resultaat van jouw keuzes is. En keuze impliceert de mogelijkheid om een andere houding aan te nemen. Met andere woorden, je ontdekt dan op een diep niveau dat je echt vrij bent."


Uitgesproken op 19 november 1971 door Eva Pierrakos

Oorspronkelijke Engelse titel: Identification and Intentionality: Identification with the Spiritual Self to Overcome Negative Intentionality.

Deze lezing is opgenomen in lezingbundel: 7

De lezingen mogen onder bepaalde voorwaarden worden gebruikt.

Wil je graag in een persoonlijk contact met iemand van Padwerk Nederland meer over Padwerk en de Padlezingen horen, neem dan contact op via secretariaat(at)padwerk.nl