Lezing 238

Lezing 238: Het leven pulseert op alle niveaus van manifestatie

Citaten:
"'Ik zeg Ja tegen het leven, tegen mezelf, tegen het beste verdienen, tegen het beste geven, tegen het in een staat van vreugde en overvloed en stromend zijn; tegen het geven en ontvangen van liefde; tegen het voelen van de vreugde ervan. Ik wijd mijn leven aan de wil van God, aan de taak waarvoor ik ben gekomen, wat die ook moge zijn, aan het geven van beste van mezelf; en daardoor verdien ik het beste van mezelf. Ik ben een uitdrukking van God. Ik ben Gods schoonheid, Gods wijsheid en Gods vreugde. Ik kan mezelf toestaan dit te ervaren en ik zal mezelf toestaan dit te ervaren. Hiertoe verbind ik me'."
"Neem met ons vanavond deel aan een padwerk meditatie tussen 21.00-21.15 uur Alleen de blijmoedigen kunnen geluk brengen, alleen zij die in waarheid zijn kunnen waarheid brengen, alleen zij die liefhebben en zich geliefd voelen kunnen liefde geven. Zorg dat je dit iedere dag en ieder uur van je leven ondervindt. "


Uitgesproken op 11 februari 1976 door Eva Pierrakos

Oorspronkelijke Engelse titel: The Pulse of Life on all Levels of Manifestation.

Deze lezing is opgenomen in lezingbundel: 10

De lezingen mogen onder bepaalde voorwaarden worden gebruikt.

Wil je graag in een persoonlijk contact met iemand van Padwerk Nederland meer over Padwerk en de Padlezingen horen, neem dan contact op via secretariaat(at)padwerk.nl