Lezing 194

Lezing 194: Meditatie: de wetten ervan en verschillende benaderingen; een samenvatting

Citaten:
"Als je voldoet aan de wetten van waarheid en liefde, van eerlijkheid en openheid; als je je defensies uit de weg ruimt en je lagere zelf onder ogen ziet; als je bereid bent te veranderen, dan voel je het als je geboorterecht de absolute overvloed te ervaren die in de aard van het universum besloten ligt."
"Als je werkelijk gelooft dat je kunt veranderen en negativiteit, destructiviteit, wanhoop, ongeluk en armoede kunt ontgroeien, dat het universum in alle opzichten uitbundig geluk is en dat je deze waarheid kunt ervaren, dan zul je dit ook ervaren. Dit geloof moet ook je bereidheid inhouden om je eigen belemmeringen uit de weg te ruimen. Als jij je hier eerlijk toe verbindt, zul jij je steeds vrijer voelen te geloven dat het mogelijk is de overvloed van het universum te ervaren."


Uitgesproken op 22 oktober 1971 door Eva Pierrakos

Oorspronkelijke Engelse titel: Meditation: Its Laws and Various Approaches -- A Summary (Meditation as Positive Life Creation).

Deze lezing is opgenomen in Padwerk boek:Werken aan jezelf of juist niet?

De lezingen mogen onder bepaalde voorwaarden worden gebruikt.

Wil je graag in een persoonlijk contact met iemand van Padwerk Nederland meer over Padwerk en de Padlezingen horen, neem dan contact op via secretariaat(at)padwerk.nl