Lezing 27

Lezing 27: Ook op het pad kun je jezelf ontvluchten

Citaten:
"Neem deel aan de wereldwijde padwerk meditatie zondag 6 november 21.00-21.15 uur. Een taak vervullen vraagt een grote ernst tegenover jezelf. Het betekent dat je lange tijd niet op erkenning van wie dan ook moet rekenen, maar op mensen die jouw hulp in het gunstigste geval als vanzelfsprekend beschouwen en in het ongunstigste geval zullen ze tegen je zijn. Je moet er lange tijd rekening mee houden dat niemand behalve God en jijzelf weet wat je aan het doen bent. Als je het onder deze omstandigheden nog steeds wilt, zul je voor die taak worden getest. En als we zien dat je bereid bent, dan kunnen we het proberen, maar misschien blijft het bij die poging. Want velen zijn geroepen, maar weinigen uitverkoren. http://www.padwerk.nl/lezingen/lezing/ook-op-het-pad-kun-je-jezelf-ontvluchten"
"“Veel van jullie willen heel graag een taak vervullen in Gods wijngaard. Maar heb jij je ooit afgevraagd of je er echt klaar voor bent? Ben je werkelijk bereid om jezelf op te offeren? Want opoffering is noodzakelijk. Vraag jezelf af waarom je het wilt.”"


Uitgesproken op 11 april 1958 door Eva Pierrakos

Oorspronkelijke Engelse titel: Escape Possible Also on the Path.

Deze lezing is opgenomen in lezingbundel: 12

De lezingen mogen onder bepaalde voorwaarden worden gebruikt.

Wil je graag in een persoonlijk contact met iemand van Padwerk Nederland meer over Padwerk en de Padlezingen horen, neem dan contact op via secretariaat(at)padwerk.nl