Lezing 249

Lezing 249: Pijn van onrecht – kosmische registratie van alle persoonlijke en collectieve gebeurtenissen, daden en uitingen

Citaten:
"In de mate dat je vrees en angst ervaart, voel je de pijn van een onrechtvaardig universum en in precies diezelfde mate wil je niet weten dat je lager zelf effecten en gevolgen heeft. Omgekeerd naarmate je je vrees benoemt, kijk je de pijn van onrecht die innerlijk aan je knaagt rechtuit aan. Bovendien zul je, precies in de mate dat je je weerstand overwint om te zien hoe je je wilt losmaken van de consequenties van je lagere zelfhoudingen, jezelf bevrijden van een onmetelijke last en een diepe, nieuwe zekerheid winnen: de zekerheid dat alles heel goed is in het leven."
"Een van de grootste illusies die de mens heeft, - en hij heeft er veel - is dat gedachten, intenties en verlangens geheim gehouden kunnen worden en daarom geen uitwerking hebben."


Uitgesproken op 8 maart 1978 door Eva Pierrakos

Oorspronkelijke Engelse titel: The Pain of Injustice -- Cosmic Records of All Personal and Collective Events, Deeds, Expressions.

Deze lezing is opgenomen in lezingbundel: 36

De lezingen mogen onder bepaalde voorwaarden worden gebruikt.

Wil je graag in een persoonlijk contact met iemand van Padwerk Nederland meer over Padwerk en de Padlezingen horen, neem dan contact op via secretariaat(at)padwerk.nl