Lezing 145

Lezing 145: De roep van de levensstroom en je antwoord daarop

Citaten:
"Zolang je er niet geheel en al op gericht bent het innerlijk centrum van je ware zelf op te wekken, kun je geen echte veiligheid, vrede en welzijn kennen. Je kunt noch de mogelijkheden gebruiken die in je liggen opgeslagen, noch kun je de toegang ervaren tot de onbegrensde voorraden die voor jou in het universum beschikbaar zijn. Je bent daar niet toe in staat. Je bent niet in staat om te zijn wat je bent en zou kunnen zijn, en dat is een eindeloze pijn die je jezelf bewust moet laten ervaren om er iets aan te gaan doen. "
"Wat is je doel in het leven? Wat is je doel op dit pad? Hoe ver wens je te gaan? Wil je alleen maar een paar symptomen verwijderen? Of wens je algehele zelfverwezenlijking, de activering van een innerlijk centrum waarin al het goede en de verlossing van angst, onveiligheid en verwarring bestaan? Als dat zo is, ben je dan bereid de prijs in de vorm van volharding en je helemaal verbinden te betalen?"


Uitgesproken op 9 septemper 1966 door Eva Pierrakos

Oorspronkelijke Engelse titel: Responding to the Call of Life.

Deze lezing is opgenomen in lezingbundel: 9

De lezingen mogen onder bepaalde voorwaarden worden gebruikt.

Wil je graag in een persoonlijk contact met iemand van Padwerk Nederland meer over Padwerk en de Padlezingen horen, neem dan contact op via secretariaat(at)padwerk.nl